Zeilvaart Enkhuizen

Stap aan boord en bezoek een dagje Enkhuizen! Wanneer je met een groep vrienden of met familie een leuk dagje uit wilt organiseren, is Enkhuizen echt de moeite waard. Je vaart dan met een schip van de bruine vloot over het IJsselmeer. Je kunt deze zeiltocht combineren met een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Of een wandeling maken door het oude centrum van Enkhuizen.

Mogelijkheden voor zeildagtochten

  • Zeilvaart naar Enkhuizen: met een bezoek aan het Zuiderzeemuseum
  • Met een schip van de bruine vloot varen over het IJsselmeer of Markermeer
  • Voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje, of met familie of vrienden.

Als je kiest voor een zeilvaart naar Enkhuizen, ben  je de hele dag lekker aan het varen. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en echte West-Friese krentenmik. Hierna hijsen we de zeilen en varen richting het IJsselmeer.

Aan boord van onze bruine vloot krijg je een lunch aangeboden. Na de lunch is Enkhuizen al in zicht. Eenmaal bij Enkhuizen aangekomen meren we af bij het Zuiderzeemuseum. Hier krijg je een rondleiding van een gids die je alles kan vertellen over dit bijzondere museum met een rijke geschiedenis. Ook voor kinderen is dit heel leuk.

Onze tjalk is kindvriendelijk, omdat de reling erg hoog is. Natuurlijk beschikken we ook over reddingsvesten. Zo kunnen de kinderen dus veilig mee aan boord. Onder het dek is bovendien een ruime lounge waar de kinderen rustig kunnen spelen. Een zeilvaart naar Enkhuizen is geschikt voor alle leeftijden en zorgt gegarandeerd voor een compleet dagje uit voor de hele familie!

Trouwen op onze tjalk
Onze tjalk ‘De Toekomst’ is sinds 2007 een officiële trouwlocatie van de gemeente Hoorn. Je kunt bij ons al zeilende het ja-woord geven aan boord van onze bruine vloot! Je kunt jullie trouwdag indelen zoals je zelf wilt. Bijvoorbeeld door een stukje te zeilen over het IJsselmeer en daarna de officiële ceremonie houden. Maar je kunt er ook voor kiezen om de hele trouwdag aan boord van onze tjalk te vieren. Zo kun je je trouwdag makkelijk combineren met bijvoorbeeld een zeilvaart naar Enkhuizen. Dit oude stadje is een prachtige locatie voor een bruidsreportage.

Eigen invulling
Ook een eigen invulling van een zeilvaart is natuurlijk mogelijk. In plaats van naar Enkhuizen varen kun je ook koers zetten richting bijvoorbeeld Volendam. Bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden. Wij organiseren graag een onvergetelijke dag!

Wanneer u met een groep vrienden of met uw familie een leuk dagje uit wilt organiseren, kunt u een zeilvaart naar Enkhuizen overwegen. U vaart dan met een schip van de bruine vloot over het IJsselmeer. U kunt deze zeiltocht combineren met een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Of een wandeling maken door het oude centrum van Enkhuizen.

MOGELIJKHEDEN VOOR ZEILDAGTOCHTEN

  • Zeilvaart naar Enkhuizen: met een bezoek aan het Zuiderzeemuseum
  • Met een schip van de bruine vloot varen over het IJsselmeer of Markermeer
  • Voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, of met familie of vrienden.

Als u kiest voor een zeilvaart naar Enkhuizen, bent u de hele dag lekker aan het varen. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en echte Friese krentenmik. Hierna hijsen we de zeilen en varen richting het IJsselmeer.

Aan boord van onze bruine vloot krijgt u een lunch aangeboden. Die kunt u gezellig met elkaar opeten, terwijl we richting Enkhuizen varen. Eenmaal bij Enkhuizen aangekomen meren we af bij het Zuiderzeemuseum. Hier krijgt u een rondleiding van een gids die u alles kan vertellen over dit bijzondere museum met een rijke geschiedenis. Ook voor kinderen is dit heel leuk.

Onze tjalk is kindvriendelijk, omdat de reling erg hoog is. Natuurlijk beschikken we ook over reddingsvesten. Uw kinderen kunnen dus veilig mee aan boord. Onder het dek is bovendien een ruime lounge waar de kinderen rustig kunnen spelen. Een zeilvaart naar Enkhuizen is geschikt voor alle leeftijden en zorgt gegarandeerd voor een compleet dagje uit voor de hele familie!

TROUWEN OP ONZE TJALK

Onze tjalk ‘De Toekomst’ is sinds 2007 een officiële trouwlocatie van de gemeente Hoorn. Hierdoor mag u het ja-woord geven aan boord van onze bruine vloot! U kunt uw trouwdag indelen zoals u zelf wilt. U kunt een stukje zeilen over het IJsselmeer en daarna de officiële ceremonie houden. Maar u kunt er ook voor kiezen om de hele trouwdag aan boord van onze tjalk te vieren. Zo kunt u uw trouwdag makkelijk combineren met bijvoorbeeld een zeilvaart naar Enkhuizen. Dit oude stadje is een prachtige locatie voor uw bruidsreportage.

EIGEN INVULLING

Ook een eigen invulling van een zeilvaart is natuurlijk mogelijk. In plaats van naar Enkhuizen varen kunt u ook koers zetten richting bijvoorbeeld Volendam. Bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden. Wij organiseren graag een leuke dag voor u!