Trouwlocatie Hoorn

Houdt u van zeilen en vindt u het heerlijk om op het water te zijn? Combineer dan uw trouwfeest met zeilen. Onze zeilboot is namelijk een officiële trouwlocatie van de gemeente Hoorn! U kunt onze zeilboot de hele dag huren en uw trouwdag op het Markermeer vieren. Maar ons zeilschip voor een dagdeel huren is natuurlijk ook mogelijk.

OFFICIËLE TROUWLOCATIE

Ons zeilschip De Toekomst is sinds 2007 een officiële trouwlocatie van de gemeente Hoorn. U kunt dus het ja-woord geven aan boord van het zeilschip en trouwen op het IJsselmeer. Intiem en afgesloten van de bewoonde wereld geeft deze manier van trouwen uw huwelijksdag een extra dimensie. Een ambtenaar van de gemeente Hoorn komt aan boord om jullie huwelijk te voltrekken.

RECEPTIE AAN BOORD

Als u onze zeilboot wilt huren kunt u ervoor kiezen alleen de officiële ceremonie aan boord te houden, maar u kunt ook de receptie aan boord van het zeilschip vieren. Er is namelijk een ruime lounge aanwezig, waarin u beschut en droog een speech kunt houden of grappige acts kunt opvoeren. Ook kunt u hier de bruidstaart aansnijden en gezellig met elkaar kletsen. De lounge mag u uiteraard versieren zoals u dat wilt. Het is namelijk uw dag!

TROUWFEEST COMBINEREN MET ZEILEN

Wilt u uw trouwdag helemaal compleet maken en in stijl afsluiten? Houd dan uw trouwfeest ook aan boord van onze tjalk! Er is ruimte genoeg om een band uit te nodigen voor live muziek. Ook kunt u ervoor kiezen uw eigen muziek af te spelen. Wij beschikken namelijk over een aansluiting voor uw smartphone of tablet.

Trouwen op onze tjalk

  • Zeilboot De Toekomst is een officiële trouwlocatie van de gemeente Hoorn
  • Geef elkaar ja-woord op het prachtige zeilschip
  • Unieke locatie voor een trouwdag
  • Voldoende ruimte voor een receptie en speeches aan boord
  • Trouwfeest combineren met zeilen voor een complete trouwdag

Onze tjalk heeft een klassieke uitstraling en is geheel naar wens te versieren. U kunt uw dag helemaal zelf samenstellen. Zo kunt u onze zeilboot huren en trouwen aan boord in de stijl die bij u past. Door te kiezen voor deze trouwlocatie van Hoorn bezorgt u uzelf en uw gasten een onvergetelijke dag.

Dus, bent u op zoek naar een originele trouwlocatie in Hoorn? Kom dan zeker eens langs om onze zeilboot in het echt te bewonderen. Wij helpen u graag bij het organiseren van een geweldige trouwdag.