Trouwen

Trouwen op een zeilschip

Stap letterlijk en figuurlijk bij ons in de huwelijksboot! De ambtenaar van de burgerlijke stand is aanwezig en zal jullie aan boord van de Toekomst in de echt verbinden. Na het ceremoniële aansnijden van de bruidstaart kiezen we het ruime sop. Het feest kan beginnen!

Hoe ziet de dag er uit?
Hier een praatje maken, daar even helpen met zeil zetten. Het wordt zeker geen zitfeestje als je bij ons jouw bruiloft viert!

Het leuke van trouwen aan boord is de informele sfeer. Je kunt je lekker aan de bar voegen of met oom Jan proberen het schip op koers te houden. Sinds april 2007 is de Toekomst aangewezen als officiële trouwlocatie van de gemeente Hoorn.

Lounge
De lounge is zeer geschikt en groot genoeg voor een speech of een leuke act. En er mag natuurlijk gedanst worden! Je kunt kiezen voor een bandje, of neem je eigen favoriete muziek mee. Er is een ipod/iphone dock met aux-kabel aanwezig.

Eerst even kijken aan boord?
Maak wel eerst een afspraak met de schipper om aan boord te komen kijken. Je krijgt dan een goede indruk van de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar: 06 22 66 80 98.

 

Beste Peter,
Dankzij de sympathieke bemanning (waaronder jijzelf) en het schitterende schip “Toekomst” beleefden wij een spectaculaire en toch relaxte trouwdag. Dat was precies wat wij wilden.

Zonder uitzondering waren echt al onze gasten enthousiast en bij menigeen smaakte ons zeiltochtje naar meer, het zou dus zomaar kunnen dat je door iemand benaderd wordt.

Ilja en ik hebben sowieso besloten om onze eerste mijlpaal wederom zo te vieren en als het kan op de Toekomst, blijf dus nog even (i.i.g. de komende 5 à 10 jaar). Wij zullen de Toekomst met haar bemanning dan ook van harte aanbevelen, zowel privé als zakelijk.

We willen je ook nog bedanken voor de foto’s die je hebt gemaakt. Deze invalshoek hadden we nog niet en ze zijn een goede aanvulling voor het album. De mooie ingelijste Toekomst hangt in ons trappengat. Erg leuk cadeau!

Rest mij nog jullie allemaal te bedanken voor de goede zorgen. Alles zag er perfect uit. Het eten was heerlijk, de taart was dat ook, bittergarnituur en zoutjes ook prima.

We hebben een zalige dag gehad!

Hartelijk dank daarvoor. Ilja en Gabi