Training en zeilen

zeiltocht-training

Goed  functionerende teams zetten betere prestaties neer. Maar hoe krijg je alle neuzen in dezelfde richting en maak je van een gemengd team een gesmeerde machine? Tijdens onze teambuilding ga je aan de slag om met elkaar de juiste koers op te gaan: door actief samen te werken.

Hoe werkt het?
Na een uitgebreid gesprek waarin we jouw wensen bespreken, stellen we een trainingsprogramma op maat samen. De trainingen worden verzorgd door professionele en gemotiveerde trainers die zelf zeilervaring hebben. Zij worden ondersteund door de bemanningsleden van het zeilschip.

Zeilen & Samenwerken
Combineer de fun van het zeilen met creativiteit, communicatie en samenwerking. Bovendeks kan dit bestaan uit het actief deelnemen aan de zeilactiviteiten. Benedendeks voeren de deelnemers bijvoorbeeld communicatie-opdrachten uit. Je kunt er ook voor kiezen om opdrachten te doen over het verdere reilen en zeilen aan boord.

Zelf een training organiseren
Geef je zelf training of wil je een training organiseren? Dan is het mogelijk om de Toekomst te huren als accomodatie. Eventueel inclusief een extra ondersteunende rol van de bemanning.

Wij maken graag een offerte op maat voor een trainingsarrangement.