Tjalk huren

Maak de blits tegenover je vrienden en familie: huur voor een dag(deel) een échte zee tjalk. Een tjalk huren biedt je de mogelijkheid om een hele dag lekker te varen op het IJsselmeer. Leuk met een vriendengroep of als familieuitje.

ARRANGEMENTEN VOOR EEN TJALK HUREN

ZELF DE ZEILEN HIJSEN

Vindt u het belangrijk dat uw personeel goed met elkaar kan samenwerken? Dan is het Nautische arrangement een goede keuze. U gaat dan voor een dagdeel zeilen met een platbodem en leert deze zelf te varen. De bemanning zal u uitleggen hoe u de zeilen kunt hijsen en het roer kunt bedienen. Als alles goed gaat proberen we ook manoeuvres uit te voeren op het IJsselmeer of Markermeer.

OUDE TIJDEN HERLEVEN

Wilt u wat meer cultuur aan uw bedrijfsuitje toevoegen? Vertrek dan vanuit Hoorn met onze tjalk en vaar mee richting de Bataviawerf. U krijgt hier een rondleiding met een gids die u van alles kan vertellen over het schip De Batavia en over de werkplaatsen die hier te vinden zijn. Terug aan boord van onze eigen zeilboot krijgt u van ons een lunch aangeboden. U kunt ervoor kiezen hierna terug te varen naar de haven, maar u kunt de tjalk ook langer huren en nog een diner aan boord organiseren. Wij bedienen u graag!

IN STIJL VERGADEREN

Het is ook mogelijk om onze tjalk te huren voor een vergadering. Op het water is de sfeer erg ontspannen, waardoor u tot andere inzichten komt dan op kantoor. Na de vergadering kunt u genieten van het prachtige uitzicht en nog een paar uur zeilen met onze platbodem. Zo kunt u nog even ontspannen napraten over wat u besloten heeft of juist al het zakelijke vergeten en gezellig over persoonlijke zaken kletsen.

AVONDZEILEN

Wanneer u een bedrijfsuitje in de omgeving van Hoorn wilt organiseren, kunt u onze tjalk ook huren voor de hele avond. Wij verwelkomen u dan vanaf 19.00 uur aan boord van onze zeilboot en nemen u mee op een zeiltocht terwijl u ontspannen dineert met uw collega’s. Rond 23.00 uur meren we weer aan in de haven van waaruit we vertrokken zijn.

Wanneer u onze tjalk wilt huren kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook bent u van harte welkom om onze boot eerst in levende lijve te komen bewonderen.