Netwerken op het water

zeilen relaties

relaties zeilen

Organiseer een bijeenkomst op een locatie die niemand verwacht: op het water! Omringd door het IJsselmeer of Markermeer gaat de focus volledig uit naar de bijeenkomst. Wie ziet het nou niet zitten om op zo’n bijzondere plek te netwerken?
Met De Toekomst als locatie, trek je alle aandacht van je gasten. Een prima plek voor bijvoorbeeld een productpresentatie of de onthulling van nieuwe plannen.
De winst is niet alleen de intieme omgeving die de Toekomst biedt en de vrijheid van het IJsselmeer. Nee, je stapt helemaal even uit de gewone wereld en de dagelijkse routine om het gesprek met elkaar aan te gaan. En wie weet, weer tot nieuwe initiatieven en inzichten te komen.

Borreltijd!
Na de presentatie is er tijdens het zeilen volop gelegenheid om het gesprek 1-op-1 voort te zetten. Met uiteraard een lekker hapje en drankje.
Krijg je al trek? Kijk dan alvast  eens in ons culinaire aanbod.

Een greep uit de mogelijkheden:

Netwerklunch


Vanaf € 82,50 per persoon *

09.00 uur
Ontvangst van de gasten. Indien nodig staan de beamer en het scherm reeds klaar in de juiste opstelling.

09.30 uur
Het schip vaart uit en de zeilen gaan omhoog. Als wind of golven die dag een belemmering zijn om rustig binnen te vergaderen, kunnen we ook voor anker gaan, of in de haven vergaderen, zodat de boot niet beweegt. Dat belooft na de bijeenkomst in ieder geval extra zeilplezier!

12.30 uur
Lunch tijd.

13.30 uur
Lekker genieten van de zeiltocht.

18.00 uur
De boot ligt weer afgemeerd in de haven. Het is tijd om afscheid van elkaar te nemen.

Of:

Netwerk buffet

vanaf € 80,00 per persoon *

14.00 uur
Ontvangst van de gasten.

14.15 uur
Het schip vaart uit en de zeilen gaan omhoog. Als wind of golven die dag een belemmering zijn om binnen te vergaderen, kunnen we ook voor anker gaan, of in de haven vergaderen.

18.00 uur
Tot eind van de middag lekker zeilen. Dan gaan we voor anker in de buurt van Hoorn. Tijd voor een buffet.

20.00 uur
Na een kop koffie of een borrel is het weer tijd om naar de haven te varen. Het is tijd om afscheid van elkaar te nemen.

* Deze prijzen zijn aanbiedingenen gelden vanaf 36 personen, inclusief drankjes binnenlandse bar en btw. Je kunt natuurlijk ook zelf een zeiltocht samenstellen. Kijkt  hiervoor op onze menulijst, en de prijslijst van de scheepshuur.