Gouwzee

Zeilen Gouwzee

zeiltocht Gouwzee

Naar de Gouwzee zeilen? Op naar Volendam of Marken! Deze havenplaatsen liggen aan de Gouwzee en staan bekend om haar historische klederdrachten en vissersboten.
Tijdens de tocht meren we aan in een van de sfeervolle havens. Je hebt dan ruim een uur tijd om snuffelen in de vele winkeltjes, restaurants of een drankje te doen op terras.

Ontdek Volendam
Maak een rondwandeling met een gids of breng een bezoekje aan palingrokerij Smit-Bokkum. Hier wordt al meer 150 jaar verschillende vissoorten gerookt. Volendam staat verder bekend om de authentieke sfeer en het mooie uitzicht op de haven en het water.

Wil je een tastbare herinnering mee naar huis? Bezoek dan Volendams grootste fotostudio en poseer in echte Volendamse klederdracht.
Daarna gaan we weer het water op. Na een zeiltocht van ongeveer 2,5 uur komen we weer terug in de haven van Hoorn.

Wandeling
Bij de VVV Volendam kunnen wij een gids reserveren. Kosten voor de wandeling ( deze duurt ongeveer 1 uur ) zijn € 65,00 euro voor maximaal 25 personen. Voor grotere groepen € 130,00.

Foto herinnering
Wil je een tastbare herinnering mee naar huis? Bezoek dan Volendams grootste fotostudio en poseer in echte Volendamse klederdracht.

 Foto in kostuum vanaf € 06,00 per persoon
 Smit-Bokkum vanaf € 03,50 per persoon
Dagtocht
Er zijn twee opties om de dag in te vullen. Zo kun je een 8 uur durende
zeiltocht boeken met lunch. Maar ook een 9 uur durende tocht inclusief lunch & avondeten.
Suggestie:

Dagtocht van 8 uur inclusief lunch vanaf € 79,50 *
Dagtocht van 9 uur inclusief lunch & diner vanaf € 95,00 *

 

* Deze prijzen zijn aanbiedingenen gelden vanaf 36 personen, inclusief drankjes binnenlandse bar en btw. Je kan natuurlijk ook zelf een zeiltocht samenstellen. Kijk  hiervoor op onze menulijst, en de prijslijst van de scheepshuur.

Ben je met minder mensen? Dan kunnen wij een offerte op maat maken.