Handige links

Bataviawerf

De Bataviawerf vormt een cultuurhistorische attractie van hoog niveau. Nergens ter wereld staat je zo dicht bij de scheepsbouw van de Nederlandse Gouden Eeuw als hier.

Bataviastad

In Batavia Stad outlet shopping kunt je profiteren van hoge kortingen op topmerken. Naast voordelig shoppen kunt je in Batavia Stad genieten van smaakvolle horeca en verrassende activiteiten.

Fort Pampus

Maak een avontuurlijke tocht door de geheimzinnige gewelven van het imposante fort en geniet van het uitzicht over het IJmeer. Een belevenis om nooit te vergeten!

Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum bestaat uit een buiten- en een binnenmuseum, die op een steenworp afstand van elkaar liggen. Het buitenmuseum is opgebouwd als een ‘museumdorp’ met ruim 130 woningen, winkels en werkplaatsen.

Kasteel Radboud

Het  ja-woord geven op een kasteel? Dat kan: de gemeente Medemblik biedt je de mogelijkheid de huwelijksvoltrekking te organiseren in de Ridderzaal van het kasteel. Helaas is dit een pop-up site. Dus pop-up inschakelen.

Kasteel Muiderslot

Rijksmuseum Muiderslot te Muiden (Herengracht 1) ontvangt al bijna 125 jaar gastvrij haar bezoekers. Het is een prachtig middeleeuws kasteel, in oorsprong gebouwd rond 1280 door graaf Floris V.

Westfries museum

Het Westfries Museum is een historisch museum met een zeer gevarieerde collectie. In 25 zalen en kamers zijn een enorme hoeveelheid voorwerpen te zien op het gebied van bijvoorbeeld de geschiedenis van de stad Hoorn, de kunstnijverheid, de schutterij, de Verenigde Oostindische Compagnie, de handel en archeologie.

Museum van de Twintigste eeuw

Het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn vertelt aan de hand van honderden voorwerpen en tientallen interieurs het leven in de vorige eeuw. Hoe woonden onze (groot)ouders? Met welk speelgoed speelden kinderen? Wat voor winkels waren er? Hoe werd gekookt? Wat deed men in de vrije tijd? Wat was er op radio of televisie te beleven? Op dit soort vragen krijg je in dit nostalgische museum antwoorden.

Jopie Huisman museum

Jopie Huisman was een oud ijzer- en lompenkoopman uit workum die in zijn vrije tijd schilderde en tekende. Het Jopie Huisman museum verzamelt, bewaart en exposeert tekeningen, schilderijen en verzamelingen van de kunstschilder. Helaas pop-ups inschakelen.

The Image Firm

De bouwer van deze website,The Image Firm, voorziet in design, productie, onderhoud en hosting van websites

Voor je gaat trouwen…

Kunt je je hier laten informeren over de meest uiteenlopende zaken.Van Koets met paard tot ondergoed. Of surf naar www.theperfectwedding.nl

www.out2fun.nl

Nieuwe site met verschillende uitjes op locatie gesorteerd.

www.bedrijfsuitje.me

Als je niet wilt zeilen.

Weekendje weg