Familie feest

familiefeest

Zeilen met familie en vrienden

Familiefeest
Een saaie zit-verjaardag? Niks daarvan! Trommel iedereen op en vier jullie familiefeest op zeilschip de Toekomst. Dan ben je er zeker van dat je ‘s avonds naar huis gaat met een brede glimlach en een prachtige, nieuwe ervaring.

Verras je familie en vrienden
Ergens een zaaltje huren kan altijd. Wil je je familie écht verrassen?
Huur dan een keer onze tweemaster om een dag te zeilen. Daar kun je bij je familie zeker mee aankomen!

Waar gaat de vaart naartoe?
De keuze is volledig aan jou. We kunnen naar een havenplaats als Volendam of naar de Bataviawerf? Er zijn tal van bezienswaardigheden en leuke plaatjes om een bezoekje af te leggen. Voel je niet verplicht, we kunnen ook heerlijk het water op om van de zon te genieten en te zeilen.

Wat kun je doen aan boord?
Ouders, tante’s, oom’s, neefjes en nichtjes, voor iedereen is er wat te doen.

Het leuke is dat je samen helpt met het zeilen en als je daar geen behoefte aan hebt, ga je lekker relaxen ergens anders aan boord.’ Je kunt relaxen in de lounge benedendeks of een lekker drankje drinken aan de bar. Op het water is er iedere minuut weer een ander plaatje: de wisselende luchten en de zee geven je een constant bewegend en afwisselend schilderij.

De Toekomst heeft alle ingredienten aan boord om voor elk familielid, jong en oud, er een top feest van te maken. Wij hebben een aantal mogelijkheden op rij gezet.

30 aug. 2014. Mijn 70e verjaardag! . Ik werd ” ontvoerd” naar het Houten hoofd in Hoorn. Daar mocht ik op de loopplank van “de Toekomst” stappen en zag ik 45 goede vrienden aan dek zitten. Wat een verrassing. Ik wist totaal van NIETS.Iedereen had dit geheim weten te houden.Samen met ons gezin en onze vrienden zijn we uitgevaren en van 14 – 21 uur volledig in de watten gelegd door Peter en zijn bemanning. Van koffie/thee met gebak, een erg gezellige bar (met een top barvrouw) regelmatig hartige hapjes( van de geweldige kokkin) tot een fantastisch captainsdinner met alles erop en eraan, heerlijk dessert tot koffie/thee met likeurtjes toe. wat een mooi schip, wat een ambiance, wat een dag!!! Gezelligheid ten top.Lieve familie, dierbare vrienden en de crew van het schip hebben er voor mij onvergetelijke verjaardag van gemaakt. Mijn lieve man heeft iets geweldigs georganiseerd. Dank Willem.