Bedrijfsuitje

zeiltocht bedrijfsuitje

Is jouw personeel sportief? Of zijn jullie toe aan ontspanning? Een bedrijfsuitje met de Toekomst is een perfecte combinatie van beide: actief zeilen, vergaderen en op informele wijze met elkaar in gesprek gaan.

Geen geregel, dan doen wij!
Bij ons kun je er op vertrouwen dat het personeelsuitje, relatiedag of vergadering tot in de puntjes verzorgd is.
Het is aan jullie de taak om het zo leuk mogelijk te maken. Ga aan de slag en help mee met het hijsen van de zeilen en houd het schip op koers. De wind en het water zorgen voor een steeds wisselend decor.  Er is natuurlijk ook ruimte om te ontspannen en een lekker drankje te drinken aan de bar.

Mogelijkheden
Doe één van de prachtige havenplaatsjes aan voor een wandeling of bezienswaardigheid. Er zijn mogelijkheden genoeg!


Beste Peter en bemanning, Namens alle aanwezigen willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige dag die wij aan boord van “De Toekomst “hebben beleefd. Jullie schitterende schip en de perfecte catering in combinatie met het prachtige nazomer weer hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd. De reactie’s van onze medewerkers waren dan ook unaniem positief ; “voor herhaling vatbaar”. Tot ziens bij een volgende gelegenheid, Joop en Meta de Ruyter en medewerkers De Ruyter trucks Meerkerk

Arrangementen:
Nautisch, VOC, Gouwzee, Avondzeilen