Zeilen Bedrijfsuitje

Houden jullie het zeilschip goed op koers? Dit uitje brengt jou en je collega’s nog dichter bij elkaar. Een bedrijfsuitje met de Toekomst is een perfecte combinatie van beide: actief zeilen, vergaderen en op informele wijze met elkaar in gesprek gaan.

Geen geregel, dan doen wij! 
Bij ons kun je er op vertrouwen dat het personeelsuitje tot in de puntjes is verzorgd. Het is aan jullie de taak om het zo leuk mogelijk te maken. Ga aan de slag en help mee met het heisen van de zeilen en houd het schip op koers. De wind en het water zorgen voor een steeds wisselend decor.  Er is natuurlijk ook ruimte om te ontspannen en een lekker drankje te drinken aan de bar.

Deze arrangementen bevelen wij aan voor jouw en je collega’s:
Nautisch: zelf aan de slag / teambuilding
– Ontspannen varen op het Ijsselmeer of het Markermeer.
– Leerzaam: kom alles te weten over Pampus of Marken of het Zuiderzee museum.
– Avondzeilen: een ontspannen bedrijfsuitje gecombineerd met zeilen op het Ijsselmeer

Wil je een dagje teambuilding?
Kies dan voor ons Nautische Arrangement. Steek de handen uit de mouwen en hijs zelf de zeilen. Je staat er uiteraard niet alleen voor, de bemanning is er om je een handje te helpen. Een ideale manier om al samenwerkend de kneepjes van het zeilen te leren tijdens een bedrijfsuitje.

Doe mij maar wat ontspanning!
Wil je liever een ontspannen bedrijfsuitje?  Kies dan voor een zeiltoch op het IJsselmeer en een bezoek aan een van de prachtige dorpen. Bijvoorbeeld naar Volendam. Ga met elkaar op de foto in traditionele klederdracht of breng een bezoek aan de mooie haven van Marken. Tijdens het zeilen serveren wij een lekkere lunch.

Een leerzaam uitje
Voor een leerzaam bedrijfsuitje, raden we een tocht naar eiland Pampus aan. We varen over het Markermeer en zetten koers naar dit bijzondere forteiland. Een gids neemt je mee over Pampus en vertelt alles over de bijzondere geschiedenis van deze plek. Vervolgens zeilen we terug richting IJsselmeer. Wij kunnen ook een fantastisch buffet klaarmaken aan boord van dit zeilschip.

Avondje weg
Alleen een avond zeilen kan natuurlijk ook! Op deze manier kun je elkaar op een ontspannen manier beter leren kennen. Vanaf 19.00 uur ben je welkom aan boord van onze zeilboot De Toekomst. Wij serveren eerst een hapje en een drankje en daarna zetten we koers naar het IJsselmeer. Tijdens het zeilen krijg je een heerlijke maaltijd van ons, zodat het bedrijfsuitje helemaal compleet is. Rond 23.00 uur meren we weer aan in de haven van waaruit we vertrokken zijn.

Ben je er klaar voor?
Heb je een keuze kunnen maken uit de arrangementen? Zo niet, geen probleem. We stellen graag samen met jou een uitje op maat samen. Zo kun je zelf invulling geven aan hoe de dag eruit ziet. Wij staan klaar om met jou de perfecte dag te organiseren!