Even voorstellen

Aangenaam! Met een soms wisselend team vormen wij de bemanning de Toekomst. Wil je weten met wie je in zee gaat voor je aan boord stapt? Wij stellen ons graag even voor.

“Dit wordt het negende jaar dat ik op de Toekomst vaar. Op het achterdek na, is het hele schip mijn werkterrein. Ik maak graag een praatje of geef uitleg waar al die touwtjes voor dienen. Mijn kennis/interesse komt voort uit… verleden. Ik zorg ervoor dat alles aan boord op rolletjes loopt. Ik word ook wel Mr. Moon genoemd. In de zomer zeilen met gasten en in de winter muziek maken zijn mijn lust en mijn leven.”
“In 2004 kwam ik van de randstad naar Enkhuizen. Toen ik een jaar later een dagtocht maakte op een zeilschip, wist ik waar mijn hart lag. Ik sloot mij aan bij de bemanning en sindsdien verzorg ik de catering aan boord van dagtochten schepen. Het is mijn uitdaging om de gasten van de Toekomst een smakelijke en gezellige dag te bezorgen.”

 

 

Mijn naam is Peter Veldhuis. De schipper en eigenaar van de Toekomst. Sinds 1979 sta ik al aan het roer van verschillende schepen. Met de Toekomst werd mijn droom werkelijkheid: stuurman van een eigen ontworpen tjalk. 

Profiel op LinkedIn