Bedrijfsuitje zeilen IJsselmeer

Bedrijfsuitje zeilen

Is jouw personeel sportief? Of zijn jullie toe aan ontspanning? Een bedrijfsuitje met de Toekomst is een perfecte combinatie van beide: actief zeilen, vergaderen en op informele wijze met elkaar in gesprek gaan.
Het is aan jullie de taak om het zo leuk mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld:

En nog veel meer

Nautisch arrangement
Hou je niet van stilzitten? En ben je een echt doener? Dan is dit arrangement wat voor jou. Je bent een ochtend of een middag op het water, waarbij je samen met onze bemanning leert hoe je de zeilen moet hijsen en het roer moet bedienen. Als alles goed gaat, doen we er nog een schepje bovenop: we gaan dan manoeuvres oefenen midden op het IJsselmeer. Dit uitje is zeer geschikt als je wilt werken aan teambuilding en samenwerking.

Zeildagtocht naar Volendam
Op naar het échte vissersdorp Volendam! We vertrekken in de ochtend met onze tjalk. Aan boord krijg je van ons een heerlijke lunch. Als we aankomen bij Volendam kun je te voet Volendam ontdekken en een terrasje meepikken. Ook kun je de palingrokerij bezoeken of op de foto gaan in klederdracht.

Op naar forteiland Pampus!
Dit avontuur leidt je naar fort Pampus. Het is een heerlijk lange tocht waarbij je het merendeel van de dag op het water bent. Wij verzorgen een complete lunch aan boord. Eenmaal aangekomen bij Pampus krijg je een rondleiding van een gids. Je zal merken dat er veel te vertellen valt over dit bijzondere forteiland waar de geschiedenis nog duidelijk zichtbaar is. Op de terugweg serveren we een buffet aan boord waarna we weer terugkeren naar de thuishaven.

Zeilen en dineren
Dineren met een een compleet gevoel van vrijheid. Dat kan bij ons aan boord van ‘De Toekomst’. Om 19:00 uur vertrekken we en zetten we koers richting IJsselmeer. Ondertussen schotelen we je de lekkerste gerechten voor. Neem alvast een kijkje op onze menukaart. Als je wilt kun je ook vooraf langskomen om de zeilboot te bekijken en sfeer te proeven.