Bedrijfsuitje Hoorn

Bedrijfsuitje Hoorn

Al eens gedacht om met jullie personeel het ruime sop te kiezen? Als je altijd op kantoor of binnen zit, is uitwaaien op een zeilschip bij uitstek geschikt.

Tijdens dit uitje leer je je collega’s nog beter kennen. Samen steek je namelijk de handen uit de mouwen om mee te helpen met het zeilen. Alle hens aan dek, want gedurende de tocht moeten er verschillende manoeuvres worden uitgevoerd.

Naast actief bezig te zijn, is er nog volop de tijd om met elkaar te praten. Door te zeilen met je collega’s leer je op een nieuwe manier met elkaar samen te werken. Een origineel uitje waar je fris en fruitig van thuis komt!

EEN GREEP UIT ONZE ARRANGEMENTEN

DE HANDEN UIT DE MOUWEN

Bent je op zoek naar een bedrijfsuitje in de regio Hoorn speciaal gericht op teambuilding? Zoek dan niet verder en boek ons Nautische arrangement. Dit is een korte zeiltocht in de ochtend of in de middag, waarbij je zelf veel mag doen. Jouw personeel hijst de zeilen en bedient zelf het roer. Natuurlijk is onze bemanning aanwezig om te helpen bij deze uitdagende opgaven. Wanneer alles goed gaat, gaan we ook manoeuvres met je uitvoeren midden op het IJsselmeer. Het actiefste bedrijfsuitje uit de regio Hoorn!

TERUG IN DE TIJD

Wilt je er een meer ontspannen dagje van maken? Dan is onze zeildagtocht naar de Bataviawerf erg geschikt. Met dit V.O.C arrangement kunt je kiezen uit een zeiltocht van 9 of 11 uur. Je bent hoe dan ook de hele dag lekker op het water.

Tijdens het zeilen krijgt je een heerlijke lunch aangeboden. Hierna meren we af bij de bekende Bataviawerf waar u een rondleiding kunt krijgen met een gids, die u van alles vertelt over de oude werkplaatsen die hier te bewonderen zijn. Indien gewenst maken we op de terugweg ook een lange zeiltocht, waarbij je gezellig met elkaar kunt dineren.

AVONDZEILEN

Als je liever een ontspannen bedrijfsuitje wilt in de omgeving van Hoorn, is Avondzeilen het arrangement dat bij je past. Je kunt dan zeilen over het IJsselmeer terwijl je heerlijk geniet van een uitgebreid diner met je collega’s. Vanaf 19.00 uur bent je welkom op onze zeilboot, vervolgens zeilen we over het IJsselmeer en bent je de hele avond op het water. Rond 23.00 uur zijn we weer terug op de plaats van vertrek.

Bent je dus op zoek naar een leuke manier om een bedrijfsuitje te organiseren in de omgeving van Hoorn, kom gerust eens langs om onze prachtige tjalk van dichtbij te bewonderen. U mag ons ook altijd bellen als u meer informatie wilt, of als u het schip wilt zien